Gebruik je tijd nuttig!

Trainen kan je per week behoorlijk wat tijd gaan kost. Wil je iets bereiken dan moet je daarin wel tijd investeren. Je kunt het een stuk makkelijker maken door fietsen met andere activiteiten te combineren.

  • Fiets naar je werk!
  • Op bezoek bij vrienden of familie… ga op de fiets
  • Ga vroeg fietsen en je bent terug als anderen net wakker zijn!
  • …. en….

Een verloren trainingsuur?
Als laatste tip. Ik heb een zoon die op voetbal zit. Als hij moet trainen stond ik meestal te wachten totdat hij klaar was. Op een gegeven moment dacht ik hoe krom dit eigenlijk is en zonde van de tijd. Als hij kan trainen kan ik in dezelfde tijd ook trainen. Ik gebruik nu zijn trainingsuur om aan mijn conditie te werken door in hetzelfde uur te gaan hardlopen. Zo hebben vader en zoon na de training beiden een voldaan gevoel overgehouden en kost het me geen moeite om hardlooptijd te vinden.

Kijk eens naar je eigen mogelijkheden om trainingstijd te vinden en je kostbare tijd nuttig in te vullen.  Je zult versteld staan!

Dit bericht is geplaatst in Wielertips en getagd , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>